Jump to content

Nepoštivanje kućnog reda i mira


majke

Preporučene objave

Poštovani,

molim Vas pomoć. Prolazim pakao zbog mladog susjeda čiji je stan iznad mene od trenutka kad mu je tata umro prije nekoliko godina. Već nekoliko godina ne mogu spavati i normalno funkcionirati jer mu ekipa dolazi oko 22 h i stvaraju buku do 3 h ujutro. Bilo je nekoliko intervencija policije, ali bezuspješno jer buka ne dolazi u hodnik. Sada su se jutarnji tulumi smirili, ali kao da se inati pa udara vratima dan, noć i skače sa psom. Bila je policija i na razgovoru, ali su rekli da su nemoćni i da mogu jedino podići privatnu tužbu, ali da je praksa pokazala da to nema efekta. Ima olakotne okolnosti zato što mu se mama objesila za radijator dok je imao par godina, otac je umro mlad (ubrzano alkoholom). Rekli su da mi je najbolje da se preselim, ali to nije tako jednostavno s obzirom na to da plaćam kredit na 30 godina za stan u kojem je nemoguće živjeti. 

 

Hvala

 

Lijepi pozdrav

 

Jasmina

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jesam lijepo i manje lijepo. Teško je ostati fin i sabran kad te buka probudi u 2,3 h ujutro. Ostalim susjedima ne smeta jer nije iznad njih, empatični su prema njemu s obzirom na obiteljsku situaciju, izgleda mirno i povučeno tako neke čudi njegovo ponašanje. Bivša upraviteljica je razgovarala s njim. Trenutni upravitelj koji ima tri firme nema interesa ni vremena da se bavi sa stanarima ni za "bitnije" stvari. 

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija