Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

SLT

"Posjedovanje" marihuane

Preporučene objave

SLT    0

Isao sam kod kolege i ispred njegove zgrade je vec bila policija ja sam otisao po njega i izaso ga van sacekat zapalio sam cigaru i cekao ga policajci su me zvali do auta i pokazali su mi vrecicu i pitali el ta trava moja rekao sam da nije i da prvi put to vidim i zvali su civilni automobil po mene odvezli su me u stanicu na razgovor oduzeli mi osobne stvari i poredali papire na stol i rekli da je to potvrda da sam uhicen i potvrda da sam preuzeo svoje stvari nisam nista citao samo sam potipisao i kad sam kasnije vidio papire oni su mi podvalili papir o priznanju da su mi oduzeli 6 grama marihuane sta mogu napravit po tom pitanju 1. Nisam znao sto potpisujem 2. Kod mene nisu nasli nista 3.nisu me zaustavili odma nego tek kad sam izasao iz zgrade a rekli su mi pricu da su vidjeli kako nesto bacam zasto me onda nisu zaustavili odma nego su cekali

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Prekršaj za posjed marhiuane. Ako je prvi put dobit ćete kaznu od 1000kn cca pa nadalje, ali manje od 5000. Ako nije prvi put, 5000 i više. 

Iskreno, ne bih volio vjerovati u scenariji podmetanja jer su to oštre optužbe, pa ću se suzdržati i komentiranja.

Međutim, ako sumnjate u nezakonito postupanje policije, obratite se unutarnjoj kontroli.

Vas svakalo, prema potvrdama koje ste opisali, očekuje prekršajni postupak i novčana kazna.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×