Jump to content

Maloljetniku pronađeno 5.30 grama marihuane


Ukrotitelj16

Preporučene objave

Bok, u petak sam išao na izlet sa školom, polazak je bio u ponoć, a odlučio sam ići s 2 prijatelja na kavu prije(jedan je vozač i išli smo autom) i tako simtetamte, kod škole je malo uža cesta ali se dva auta mogu mimoići (ograničenje 40 vjv) i ima zavoj, prijatelj je dao malo više gasa i skoro se zaletio u policiju, naravno nakon čega su oni čim su se okrenuli upalili rotirku i zaustavili nas. Tražili su dokumente i započeli s pretresom, prvo vozač pa suvozač i onda ja (meni je trava bila u ali foliji u torbi sa robom za izlet koju smo nas 6 iz razreda dali novce i kupili, koja je bila u bunkeru). Stvar je u tome što sam imao rolicu i rizle u džepu od jakne i kada su to vidjeli krenuli su biti sve agresivniji i cijelog su me pregledali, nakon 15ak min pregledavanja  našli  su je. Odveli su me u stanicu zvali roditelje, dali su mi papir o privremenom oduzimanju predmeta, i obavijest o počinjenom prekršaju. Roditelji su došli u stanicu, potpisali papire, meni je vraćena osobna i stigao sam na izlet. Moje pitanje je kako će sada cijeli postupak izgledati(kakva će biti kazna, cijela procedura, hoću li dobiti dosije, hoće li to biti vidljivo kada ću se za 10god ići zapošljavati, trenutno imam 16 i koliko će sve to trajati.)

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jedna od odgojnih mjera je liječenje, tako da je i to moguće.

Postupak može trajati i više mjeseci, a prvo ćete ići u centar za socijalnu skrb, jer će njihovo mišljenje biti najbitnije kod određivanja sankcije (dobit ćete poziv, tvoj skrbnik i ti). Onda ćete ići na sud (isto ćete dobiti poziv), gdje ćete razgovarati sa sutkinjom/sucem (ništa opako i apstraktno) i gdje će ti odrediti sankciju. Uglavnom, ništa strašno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija