Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

bforum87

Popravak štete nakon nesreće

Preporučene objave

Ovako, prije tjedan dana sudjelovao sam u nesreći u kojoj sam se sudario s biciklom, policija nije izašla na očevid, ali i da jest, vjerojatno bi bila moja krivnja. Biciklist nije bio ozlijeđen, pa nije bilo ni hitne pomoći niti liječničke intervencije u bolnici. Meni je nastala šteta na automobilu. Budući da sam sva oštećenja na automobilu fotografirao iz svih kuteva, zanima me smijem li ja sada popraviti auto, odnosno oštećenje na njemu nakon tjedan dana od nesreće? Razlog je taj da se on sad ne bi nakon tjedan dana sjetio da ga nešto boli, pozove policiju, a ona mi dođe vidjeti auto i ustanovi da sam ga popravio i tako zaključi postojanje KD-a prikrivanja ili nešto slično. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Smiješ. Čekao si razumno vrijeme, fotografirao sve ako bi to kasnije nekome trebalo i to je to. On se i nakon više mjeseci može sjetiti da ga nešto boli (a može ga i stvarno boljeti kad se malo ohladi) i da bi moglo biti od te nesreće, ali to ne znači da ti za svaki slučaj moraš čuvati auto u netaknutom stanju...

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru i imam još jedno dodatno pitanje. Radi li se u ovome slučaju iz moje prve objave o KD-u ili o prekršaju (nije bilo teške tjelesne ozljede, eventualno neka modrica, mala brzina i moje blago oduzimanje prednosti na nepreglednom mjestu), i ako da, o kojem se djelu radi i kolika je zastara za to djelo?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×