Jump to content

Ovrha eos matrixa


Uvijek123

Preporučene objave

Postovani,prije nekih 2mj mi je dosla obavijest o ovrsi od 4500kn prema tele2 + sudski troskovi sve skupa negdje oko 6500kn.Nekoliko dana iza toga mi je na racun sjelo 4600kn sto je fina i povukla a dosla mi je i obavijest od banke da ukoliko ne reagiram da ce sav iznos za 10dana proslijediti fini.Tako sam i ostavio htio sam da se naplate.Medjutim jucer mi je ponovno sjelo 4600kn.Iz kojeg iznosa bi fina trebala povuci jos 2000kn.Ali mi je kartica jos uvijek blokirana.Pa me zanima koliko vremena treba proci da se preostali iznos odblokira i da li trebam ici u banku zbog toga?

 

Zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I dalje vjerujem da se radi o istim novcima koje je Fina prvotno zaplijenila i potom nakon 60 dana sa Vašeg računa prebacila u korist ovrhovoditelja. Ali ukoliko su novci i dalje na Vašem računu, a račun je i dalje blokiran, tada je najbolje u poslovnici Fine tražiti očitovanje zašto se dug ne namiri i račun ne odblokira.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija