Jump to content

Naslijeđeni auto


Gogilica1

Preporučene objave

Molim pomoć ako mi netko može odgovoriti. Naime, u nasljedstvu sam (između ostalog) naslijedila zajedno s mlt. polubratom auto. Auto je neregistriran, odjavljen i nevožen oko godinu dana. Druga strana (majka mog polubrata) ne želi auto (prije toga se dvoumila i nije se mogao postići nikakav dogovor). Auto se nalazi u garaži koju sam ja posudila dok se ne riješi kome će pripasti auto (ključ od auta i dokumenti se nalaze kod druge strane, a kod mene rezervni ključ auta i ključ od garaže). Ja ne želim isplaćivati drugu stranu za njezin dio auta, jer meni auto ne treba, a ni ona ne želi mene isplatiti. Budući se auto nalazi u posuđenoj garaži više nisam u mogućnosti tamo ga zadržavati i ne znam na koji način mogu to najbezbolnije riješiti. Napominjem, da druga strana u mnogim stvarima što se tiče nasljedstva uopće nije korektna i samo odugovlači i meni stvara problem. Njezin je prijedlog da ja nađem kupca ili neka auto i dalje stoji.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, samo što bi kupca trebala pronalaziti ja (jer ona nema kupca), i ako ga ne pronađem (po njenom odgovoru - neka auto stoji i dalje). Osim toga kod te druge strane se nalazi ključ i dokumenti od auta, kod mene je samo rezervni ključ i ključ od garaže. Na moj upit da mi da ključ i dokum. odgovor je da ću dobiti kad se dogovorimo za cijenu i kad bude isplaćena???????? Što na to reći?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija