Jump to content
Sign in to follow this  
ana_c

Dogovor sa eos matrixom

Preporučene objave

Pozdrav, 

Suprug ima dug za Amex karticu nekih 15.000 kn, taj dug je kupio Eos Matrix. Zvali su ga i dogovorili su da plaća mjesečno 500 kn. Jednu ratu nije platio i oni su odmah poslali njegovom poslodavcu da im on uplaćuje dio od suprugove plaće. Mi imamo novac da platimo cijelo dugovanje i planiramo ih danas nazvati da se sve dogovorimo. 

Ono što mene zanima je da li možemo tražiti da maknu kamate ili da smanje iznos i kako da se osiguramo da neće ponovno tražiti neke novce nakon što im platimo dug? Znam da su lihvari i da svašta možemo očekivati od njih, a želimo ih se riješiti jednom zauvijek, a ne da nas opet iznenadi neka njihova ovrha pa da se moramo natezati s njima.  

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Možete tražiti tzv. "Pismo namjere" ili "Nagodbu" sa otpisom dijela duga uz uvjet jednokratnog plaćanja do dogovorenog roka, što ćete i dobiti.

Može sve putem mejla i gotovo je u 3-4 dana.

Zatražite nakon uplate, obavijest o zatvaranju navedenog dugovanja, poštom na kućnu adresu i to će Vam poslati i naravno arhivirajte potvrdu o uplati.

Kada se dogovaraju jednokratna zatvaranja dugovanja, efikasni su i profesionalni, na kraju će Vam biti zadovoljstvo što ste ugodno poslovali sa njima ....

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×