Jump to content
Sign in to follow this  
ana_c

Dogovor sa eos matrixom

Preporučene objave

Pozdrav, 

Suprug ima dug za Amex karticu nekih 15.000 kn, taj dug je kupio Eos Matrix. Zvali su ga i dogovorili su da plaća mjesečno 500 kn. Jednu ratu nije platio i oni su odmah poslali njegovom poslodavcu da im on uplaćuje dio od suprugove plaće. Mi imamo novac da platimo cijelo dugovanje i planiramo ih danas nazvati da se sve dogovorimo. 

Ono što mene zanima je da li možemo tražiti da maknu kamate ili da smanje iznos i kako da se osiguramo da neće ponovno tražiti neke novce nakon što im platimo dug? Znam da su lihvari i da svašta možemo očekivati od njih, a želimo ih se riješiti jednom zauvijek, a ne da nas opet iznenadi neka njihova ovrha pa da se moramo natezati s njima.  

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Možete tražiti tzv. "Pismo namjere" ili "Nagodbu" sa otpisom dijela duga uz uvjet jednokratnog plaćanja do dogovorenog roka, što ćete i dobiti.

Može sve putem mejla i gotovo je u 3-4 dana.

Zatražite nakon uplate, obavijest o zatvaranju navedenog dugovanja, poštom na kućnu adresu i to će Vam poslati i naravno arhivirajte potvrdu o uplati.

Kada se dogovaraju jednokratna zatvaranja dugovanja, efikasni su i profesionalni, na kraju će Vam biti zadovoljstvo što ste ugodno poslovali sa njima ....

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×