Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

burespavelak@gmail.com

Postavljanje ograde od susjeda

Preporučene objave

Zelim ograditi dvoriste i okucnicu.Desna strana od ceste pripada meni da gradim ogradu.Kako?Zelim ograditi cijeli posjed.Kako ograditi lijevu stranu od ceste?Tamo nema kuce,vec se gradiliste obradjuje kao njiva.Isto tako medja u paralelnosti nasuprot ceste ili zadnja medja?Iza je njiva koja se obradjuje.Kako ograditi tu medju?Znaci,sa sve tri strane nema kuca.Unaprijed hvala!

Uređeno od burespavelak@gmail.com

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ograđivanje desne strane vam je obveza. Ostalo možete u skladu sa odredbama Pravilnika o jednostavnim i drugim građevinama i radovima te u skladu sa odredbama za provođenje prostornog plana koje propisuju visinu i izgled ograde. Ograđujete na način da postavljate vlastitu ogradu, što znaći da bi trebali znati granice međe i ogradu postaviti na svoju česticu.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×