Jump to content

trudnoca


agagz

Preporučene objave

Postovani

imam jedno malo skakljivo pitanje.Bar mislim da je skakljivo.

Krenuo sam u vezu sa jednom zenskom koja me je obmanjivala i lagala da je trudna samnom.Poceli smo zivjeti zajedno i to je trajalo nekih godinu dana .

8.1.2018 mi je rekla da je trudna i poceli smo zivjeti zajedno i planirali svadbu.15.5 .2018 mi je rekla da od djeteta nema nista i da je imala spontani pobacaj.Dokumentaciju za to nema nikakvu a s njezinim cinom mi je nanesen nek vid sramote i bio sam u jednu ruku predmet ismijavanja prijatelja i rodbine.

Zanima me dal ja imam pravu na kakvu tuzbu protiv nje.Ne zanima me novac nego presuda kojom cu dokazati da me je obmanjivala svojom izjavom o trudnoci.

Dal mi mozete dati kakav savjet jel mi se isplati ulaziti u to i na temelju cega da je tuzim.

Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne vidim kako će ponovno izvlačenje ove situacije i njezino javno povlačenje u sudskom postupku umanjiti Vašu sramotu. Moje je mišljenje da se okanite toga, no...

Jeste li već živjeli skupa kad Vam je rekla da je trudna, ili ste počeli živjeti s njom samo zato što Vam je rekla da je trudna? Jeste li Vi zbog te laži učinili nešto na štetu svoje imovine? (npr. uzdržavali je, davali joj novac i sl.)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jedinu mogućnost koju vidim, ako već krećete u neki postupak, je da podnesete kaznenu prijavu radi KD prijevare (čl. 236. KZ RH), no ipak bi se priklonio razmišljanju poštovane Ruby, jer je na Vama obveza dokazivanja da je to ona učinila sa namjerom kako bi sebi pribavila neku vrstu  protupravne imovinske koristi, što sam mišljenja da će biti jako teško izvedivo, tj. dokazivo...

Kažem, ipak bi se priklonio razmišljanju poštovane Ruby i pustio da "vrijeme odradi svoje" i da sve padne u zaborav, jer, iskreno i ne vidim da bi se tu radilo o nekoj kleveti, sramoćenju isl.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija