Jump to content

Upit


manca

Preporučene objave

Poštovani,

Molim Vas za odgovor;radim kao nastavnik na školi i uplaćujem mjesečni iznos za Blagajnu uzajamne pomoći. Imam zaštićen račun na koji primam osobni dohodak. Zatražio sam od Sindikata, pri kojem  uplaćujem BUP,financijsku pomoć za adaptaciju kuće. Sredstva su mi odobrena, no Škola u kojoj radim , po riječima računovođe, nije u mogućnosti uplaćivati obroke za vraćanje pomoći sa računa koji mi je blokiran, već sa zaštićenog računa,što meni nije prihvatljivo. Molim Vas za odgovor da li postoji ikakav način da dobijem odobrena sredstva , a da ih vraćam sa nezaštićenog računa? Hvala na odgovoru. LP

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa naravno da nije u mogućnosti vraćati te obroke za blokiranog računa, jer sredstva s blokiranog računa idu vjerovnicima koji su u redoslijedu naplate, i nitko, pa ni poslodavac, ne može tim sredstvima raspolagati slobodno po svojoj volji, jer se time krši sama svrha blokade, a poslodavac, ako bi radio malverzacije tim dijelom sredstava, može vjerovnicima koje je uskratio da bi platio Vašu kasu uzajamne pomoći, može odgovarati za štetu u visini onoga za koliko je uskratio tog vjerovnika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija