Jump to content

Kuda sa nemoćnim djedom?? pomoć


trozubac

Preporučene objave

Imam djeda koji ima troje djece, tri sina, s jednim živi u "kućanstvu" sam za sebe ja ga jedino obilazim kupujem mu hranu i potrepštine, drugi stric ne mari kao ni ovaj s kojim je u kući. Ima nešto zemlje na sebe, kaže da kad ja brinem o njemu da sam tolike godine zaslužio tu zemlju (sve na posjedovnom listu), no sada je postao nemoćan ja ga nemam kuda smjestiti, ne dozvoljava mi otac da ga smjestimo kod sebe doma, kako je procedura sa socijalnim? da ga uzme socijalno na udomljavanje ili nešto, plaća mi je mala ne mogu plaćati dom, psihički se loše osjeća , napušten, u 85 godini...kako riješiti sada ovu stvar???

uređeno: od trozubac
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nažalost, država neće brinuti za djeda koji ima troje djece koji su dužni brinuti o njemu, po mom mišljenju. Predložite da braća podijele trošak skrbi za djeda u obiteljskom domu ili sličnoj ustanovi ako se nitko tome ne može posvetiti. To će zahtijevati jedan ozbiljan i neugodan obiteljski razgovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija