Jump to content
 1. Spitfire

  Spitfire

 • Similar Content

  • objavio aroo
   Poštovani forumaši, molim vas za pomoć.
   U subotu mi je ukraden bicikl u Zagrebu u sred bijela dana. Mjesto gdje je ukraden je krcato kamerama i sigurno se na jednoj vidi lice kradljivca. Znam točno vrijeme i sekunde krađe. Problem je u tome što nisam prijavljen u Zagrebu, imao sam boravište na staroj adresi (koje je isteklo prije najmanje godinu dana), a sada sam se uselio u stan čija vlasnica živi daleko od Zagreba i dosta je stara. Molim vas da mi javite što mi je činiti, je li pametno u tom slučaju prijavljivati krađu?
  • objavio Patrik16
   Poštovani
   Neki dan sam sa prijateljom ukrao 3 stvarčice. Naravno bili smo uhvačeni. Na meni je bila ukupna vrijednost ukradenog u iznosu od 160kn a na njemu 100kn. S obzirom da smo oboje 16 godina stari zanima me dali čemo dobiti ikakvu kaznu i hočemo li imati problema s policijom i ako da kakve.
   Nadam se da čete uzeti dio vremena da mi pomognete sa mojim pitanjima.
   Hvala.
  • objavio Luna15
   Naime, prije par dana sam ukrala iz bipe kozmetiku vrijednu 350 kn. Nakon sto sam izasla iz ducana, zastitar me priveo i pozvao policiju. U policiji sam dobila neki zapis i kad su me roditelji pokupili bila sam pustena da odem. Zanima me oce li mi taj zapis(pošto mi je jedini) biti vidljiv prilikom moga zapošljavanja, postoji li mogućnost zaključavanja tih zapisa i ako da kada i u kojem slucaju te oće li se to vidjeti kada ću jednog dana vaditi potvrdu o nekažnjavanju?
   unaprijed hvala,
   lp
  • objavio gost555
   Pozdrav,
   Pred nekoliko dana uzela sam 4 nausnice iz H&M trgovine i zaustavila me zastirarka.
   Odvela me u neku sobu i pitala za nausnice na sto sam joj ih ja predala. Rekla je da ako ne zelim suradivat u tom slucaju moze nazvat policiju.
   Policija nije zvana.
   Napisan mi je zapisnik o krađi te me slikala iz razloga sta ne izgledam kao na osobnoj (zbog frizure i par godina razlike).
   Takoder mi je rekla da ona pise taj zapisnik samo kako bi me imali u evidenciji ako se kojim slucajem nesto slicno desi odnosno uhvate me u krađi u nekoj od trgovina gdje radi ta zastitarska firma. Rekla je da u tom slucaju ce mi zvat policiju i mogla bi imat problema.
   Zanima me je li to sve tj. mogu li sada zaboravit na sve to jer sam lekciju definitivno naucila il mogu ocekivat nekakvu tuzbu?
   Napominjem to su bile samo 4 nausnice iz paketa u kojem ih je bar jos 10ak (cijena cijelog paketa je 70 kuna) i policija nije pozvana. Punoljetna sam.
   Hvala
 • Online korisnici×