Jump to content
zigzag

Naplata dugovanja preko EOS-a bez ikakve obavjesti i opomene

Preporučene objave

Pozdrav,

Imam situaciju da su me počeli zvati iz Eos Matrixa, a da pojma neam ni tko ni što su ni zašto zovu, naravno tražili me oib i adresu preko telefona, a baš nisam voljan davati ikome to preko telefona pa tako niti njima.

Nije mi baš bilo jasno zašto bi mene zvali ali ne budi lijen provjerim si ja račune i tako zivkajući sve sa kojima sam raskidao ugovor nabasam na tele2 koji je očito dug predao njima na naplatu.

Da se razumijemo radi se vjerojatno o par kuna vjerojatno ispod 100kn, no nikad opomenu niti obavjest nisam dobio ni od koga da imam nepodmirene račune.

Koliko sam shvatio oni imaju krivo upisanu adresu, tipfeler u nazivu ulice i očito da mi sve te obavjesti nisu mogli poslati tj uručiti kad su si krivo upisali adresu.

Radi se vjerojatno o zadnjem računu jer sam prešao drugom operateru, a do tad sam funkcionirao da bi sms porukom od tele2 dobio podatke za uplatu. vjerojatno prelaskom drugom operateru taj zadnji račun nisu mogli isporučiti porukom, a pošta nije stizala na adresu.

U tele2 korisničkoj su svi podatci obrisani,te je samo označeno da su potraživanja predali firmi za naplatu dugovanja.

Zbilja nemam problema sa plačanjem dugovanja ako i postoji no nerado bih se bavio sa firmom sa kojom nemam apsolutno nikakve veze. A tele2 bi rado platio to što mi stavljaju pod dugovanje.

Imate li kakav savjet kako to riješiti?

Isto tako izrazito me nervira što zbog njihove greške mene sad maltretiraju telefonom i volio bi im vratiti istom mjerom pa ako imate i za to savjet dobrodošao je, tim više jel sam im bio korisnik preko 10 godina i nikad nisu imali problema sa naplatom potraživanja do eto sad očito tog zadnjeg računa za pola mjeseca jer sam raskinuo sa njima.

 

Hvala Vam na vremenu i čitanju.

 

LP

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
prije 16 sati , zigzag je napisao:

Zbilja nemam problema sa plačanjem dugovanja ako i postoji no nerado bih se bavio sa firmom sa kojom nemam apsolutno nikakve veze. A tele2 bi rado platio to što mi stavljaju pod dugovanje.

Ne možete birati kome bi podmirili dug, jer ako je dug ustupljen drugome tada je on u odnosu na Vas vjerovnik/ovrhovoditelj.

prije 16 sati , zigzag je napisao:

Isto tako izrazito me nervira što zbog njihove greške mene sad maltretiraju telefonom i volio bi im vratiti istom mjerom pa ako imate i za to savjet

Trebali bi kontaktirati Eos i vidjeti što to točno oni potražuju i na osnovu čega, a tek po provjeri podataka o slanju računa, opomene...možete kvalitetno uložiti prigovor/žalbu.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×