Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

seaman33

Naplata prometne kazne

Preporučene objave

Samo jedno kratko pitanje.

Jel moguće naplatiti kaznu za prometni prekršaj bez da mi je uručen bilo kakav prekršajni nalog? I kako to osporiti, kome se žaliti?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Provjeriti koja postaja je napisala kaznu i otići kod njih napraviti vid u spis da vidiš kako je došlo do toga da nisi ništa primio, a sjela je kazna. To tako ne bi smjelo biti, ali nema smisla pričati napamet, moraš provjeriti što je točno bilo, pa će ti se tada moći reći što dalje.

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Meni je fina napravila ovrhu na tekućem računu, kažu na temelju nekog policijskog naloga ( ne sudskog). Pretpostavljam da mi nisu mogli uručiti nalog jer sam bio na brodu 9mj. (pomorac sam) i da su krenuli u prisillnu naplatu bez da su mi ostavili mogućnost pisanja prigovora. 

Jel se može još što napraviti?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Znači ja sam prisiljen komunicirati s svojim ovlaštenim tužiteljima koji su mi i priredili sve to. Ne postoji neki prijeki sud kojem se mogu obratiti i osporavati nelegalnu naplatu?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×