Jump to content

Posjedovanje marihuane(0.5g)


Wick32

Preporučene objave

Pozdrav,

Prije dva dana uhvacen sam sa marihunom koja mi je bila u torbici,odveden sam u postaju gdje sam objasnio policajcima da to koristim cisto iz zdravstvenih razloga jer mi pomaze(chronova bolest) sto su oni napisali u izvjestaj

Tek sam napunio 18,zavrsio skolu i imam plan iz vanredno na faks,nemam primanja i do sad nikad imao veze sa policijom

Koji su mi sljedeci koraci koje moram napravit,kolika kazna me ceka i hocu li dobiti poziv na adresu ili samo preporuki za podignut to u posti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

sve ovisi, ako si imao samo 0,5 moguće da dobiješ kaznu novčanu ili će te poslati na liječenje od ovisnosti, pišanje 3 mjeseca 1 tjedno, znači možeš proći bez novčane kazne, znači ili novčana kazna koja je početna 5 soma koju ti kasnije sreže na 2/3 ili 1/3 ovisno u roku kojem platiš ili ovo liječenje bez novčane, ali onda naravno moraš prestati pušiti, ali ako imaš bolest to obavezno spomeni na sudu, sad ovisi šta tebi bolje paše, ja sam se na sudu zeznio i rekao da pušim prigodno i automatski me poslala na provjeru urina, ako ne želiš na to reci da ne pušiš skoro nikad i da ti je pozlilo zadnji put, ali onda moraš skupit novce za kaznu...

uređeno: od Spitfire
Izražavanje
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat, Zapad je napisao:

Pozdrav, ja sam slao prigovor zbog gotovo identičnog slučaja koji se dogodio prije skoro 4 mjeseca, a i dalje nisam dobio nikakav poziv na sud niti bilo kakav odgovor. Je li moguće da se prigovor zagubio negdje,da su zaboravili na slučaj ili samo trebam još čekati?

Čekaj još, ne ide to tako brzo.

@Wick 32,šalješ preporučeno uz povratnicu poštom ili odneseš 2 primjerka policiji koja je izdala nalog i tamo dobiješ prijemni pečat.I onda čekaš ili poziv od suda ili rješenje.Ako si ti dali obavijest da će bit podignut optužni prijedlog čekaš poziv od suda.

uređeno: od sivko
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 2 sati , Wick32 je napisao:

Kada si poslao prigovor i na koji nacin?jer ne znam sta trebam napravit u svojoj situaciji?

Imaš na ovom forumu 1. post, u njemu ti piše sve o tome kako se piše prigovor. Ja sam odnio svoj u policijsku postaju koja me privela (to ti piše na onom papiru koji si dobio od njih) i oni tamo lupe neki žig i kažu da će doći poziv na sud na kućnu adresu. Evo ja i dalje čekam. Bitno je da taj prigovor odneseš u roku 8 dana od kad si počinio prekršaj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija