Jump to content

Kazna za preveliku brzinu i oduzimanje vozacke


thrza0

Preporučene objave

Pozdrav,

 

trebao bih savjet/pomoc oko kazne tj oduzimanja vozacke dozvole. U petak smo se cura i ja zaputili iz Zagreba za Istru, isprva sam ja vozio, ali zbog moje pospanosti je ona preuzela daljnju voznju. Vozili smo se prema Rijeci i tocno nakon sto se prode grobnik ona je isla stizat kamione i vozila se cca 120-130 kmh i nabio joj se crni Audi iza pa je ona ubrzala da im se makne i nakon sto je otisla u desnu traku dosli su ispred nas i upalili tablicu da ih pratimo.

Policajac nam je rekao da je vozila 72 kmh previse, izmjerena brzina je bila 152 kmh - 10% je 137 kmh sto je 50+ preko ogranicenja, a ogranicenje na 80 kmh je stavljeno nakon grobnika, sto nijedno od nas nije vidjelo.

Dobila je kaznu 3000 HRK od koje smo platili 2/3 odmah, jer su nam rekli da ako cemo platiti sami kasnije da se povecava za 500 kn zbog sudskog postupka ili neke pristojbe.

Nakon svega toga smo otisli u auto i vidjeli da su joj jos stavili zabranu upravljanja vozilom na mjesec dana, sto nitko od njih nije spomenuo.

Izmedu ostalog ona jos ima stranu vozacku dozvolu(svicarsku), jer je tu dosla prije godinu i pol i tamo se jos vodi kao mladi vozac(nije jos proslo 3 godine odkad ima vozacku).

Zanima me mozemo li ista napraviti, zaliti se na oduzimanje vozacke dozvole i postoji li mogucnost da ce imati neke druge sankcije zato sto ima svicarsku vozacku?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija