Jump to content

Kazneno djelo sudskog vještaka, suca I stupnja i suca II stupnja?


Milovan1210

Preporučene objave

Dobar dan molim za pomoć i savjet Planiram podnesti kaznenu prijavu nadležnom ODO radi davanja lažnog iskaza na sudu sudskog vještaka,te suca I stupnja i suca II stupnja koji je potvrdio presudu I stupnja koja je utemeljena na lažnim iskazima sudskog vještaka i navedenih sudaca dolje obrazloženo. Hvala.

Dana 12.09.2012.godine Općinski sud je presudio tuženika D.S da nadoknadi štetu u iznosu od 23,960,23.kn tužbeni zahtjev je bio u istom iznosu i koja presuda je dana 01.10.2012.godine pravomoćna i ovršna isprava.

Dana 12.12.2012.godine je donio drugu presudu u istom postupku mom ocu uz apsolutno isto obrazloženje kao u presudi zbog ogluhe ,ali je sudac lažno naveo naveo da je odbio tužbeni zahtjev u iznosu od 23,960,23.kn,međutim tu činjenicu dokazuje da nije odbio već prihvatio što je vidljivo iz presude zbog ogluhe.Također u novoj presudi prema mom ocu je prihvatio ocijenio lažan iskaz sudskog vještaka koji je jasno napisao da tuženik nije pokazao ranije porušena stabla te ih je obračunao sve zajedno i koju izjavu je potvrdio na glavnoj raspravi da ostaje kod svog nalaza i mišljenja.Otac je radio žalbu sudu II stupnja a sudac je potvrdio presudu suda I stupnja i prihvatio također lažan iskaz sudskog vještaka i izreku suda pod toč II presude u kojoj su vidljivi lažni iskazi. Slike dolje u prilogu pa vas molim da pogledate presude nalaz i mišljenje sudskog vještaka zapisnik o očevidu. i iz kojeg razloga je donio drugu presudu sa drugim iznosom u iznosu od 15,208,20.kn i sudskih troškova u iznosu od 12.430.00kuna.Dakle u cijelokupnom iznosu od 28,232,20.kn  Iako je tužbeni zahtjev  bio i dosuđen je u ranijem istom postupku koji je i pravomoćan. iako je tužbeni zahtjev ispunjen i dosuđen u iznosu od  23,960,23.kn. Mogu li podnesti kaznene prijave protiv navedenih radi lažnih iskaza? Hvala

NALAZ I MIŠLJENJE1.jpg

ogluha strana2.jpg

ogluha1.jpg

presuda druga.jpg

zapisnik očecid 2.jpg

uređeno: od Milovan1210
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • G-man locked this forumu
Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija