Jump to content
dansekzeljka

Podmirenje dugova u parnici stecevine

Preporučene objave

Naime,u postupku je parnica za brakorazvodnu stecevinu,otac i majka su se rastali no ona u tom momentu nije trazila nista,a posto je moj otac bio pod kreditima,te smo ostali sami ja otac i sestra krenuli smo rasprodavati da zatvorimo dugove  i krenemo iz pocetka,medutim ono sto je rasprodano za dugove nije bilo dovoljno,pa je kcer podigla kredit i isplatila sve u cijelosti. Da sada nakon isplate svih dugova majka potrazivala pola svega od oca,da li ja kao dijete koje podmirilo dugove imam ikakva prava,jer i dan danas placam kredite :( misljenje jednog odvjetnika jest da nemam prava da mogu zaboraviti na to,da li postoji kakvo pravno rijesenje?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
Prije 10 minuta, Borbena7 je napisao:

Krediti su bili na ime čega? Je li majka pokrenula postupak protiv oca? 

Na ime ocevog opg. Npr traktor koji je bio na lizing i ja podmirila lizing. Sada ona trazi pola tog traktora. I kredit u banci je bio isto na oca,samo neznam u vezi cega također sam to podmirila. Postupak je pokrenut,privremena mjera je na snazi,rok 15dana da joj se prizna pravo. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Vec smo to ucinili. Ali ona stalno tvrdi da to nije tako,da su oni dali polovinu tog traktora. Bojim se da sam tuj izgubila sve. Donijela sam i potvrde iz banke jer kada sam podizala kredit nisam dizala novce i uplacivala nego su s mog kredita prebacili na njegov mislila sam da ce me to spasiti,al nitko to ne priznaje. Postupak vec traje 3g. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×