Jump to content
dansekzeljka

Stradali pjesak

Preporučene objave

Otac mi je stradao kao pjesak u prometu prije godinu i pol i do sada nema nikakvog suda niti odstete,nesposoban je za rad,imao je u tom trenu ugovor na odredenu i morao na bolavanje,i normalno ugovor nisu produzili. Hodamo stalno oko doktora,sve to traje i traje. Naime kada se je dogodila nesreca mi smo bili svjedoci mome ocu kada je puhao alkotest,a suprotna strana ga je puhala u tajnosti,ocite su nepravilnosti,vozac ima niz kazni i poduvjetnom je bio kada se to dogodilo,nemoguce da ni dan danas nema nista,u nasem kraju su oni malo veci ljudi,koji imaju veze, ŠTO PODUZETI? Moze li mi tko preporuciti kakvog odvjetnika da pomognem ocu,ovo je zaista ovdje nemoguca misija?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Nikakav jer nakon godinu i pol nikakvo ocitovanje nismo dobili. 

Ozlijede vrata,ramena,desne ruke,sake,koljena te je sada jako emocijonalno nestabilan. Bojim se da ce proci nekaznjeno. 🤔

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Predlažem da prvo ispitate činjenice i prikupite svu raspoloživu medicinsku dokumentaciju. Npr., moguće je da je proveden prekršajni postupak protiv okrivljenika, a da oca nisu zvali zato što je okrivljenik na prvom ročištu priznao. Što se tiče naknade štete zbog prometne nezgode, to morate pokrenuti sami protiv vozačevog osiguravajućeg društva, ako imate podatke o tome. Predlažem da prikupite medicinsku dokumentaciju ako je liječenje završeno i uputite odštetni zahtjev osiguravajućem društvu pa ćete vidjeti što oni kažu.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Gdje mogu provjeriti da li je bio kakav postupak? Jer otac nije potpisao ni očevid šta su radili. Imam samo cd s rekonstrukcijom prometne i skicu. 

Nažalost liječenje nije završeno,nadam se da neće papiri zastariti. 

Inace hvala! 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×