Jump to content

sumnja u pristranost suca u parničnom postupku


artus

Preporučene objave

Dali je okolnost kada sudac u parničnom postupku  ( pri lažnim izjavama svjedoka)  tuženiku ne dozvoljava ( te ) laži svjedoka  opovrgnuti , niti komentirati niti postaviti pitanje koje ne ide u korist tužitelju  , zapravo pristranost suca u korist tužitelja. Pojašnjavam ovo pitanje činjenicom  da su sve neistine, poluistine i " nebuloze " tih svjedoka ušle u zapisnik kao istina  , pa je  poznato da ono što nije navedeno u spisima  niti  ne postoji , a niti se nije dogodilo. Na taj način se se tuženiku nekorektnim  postupkom suca u vođenju   parnice svjesno umanjuju šanse i mogučnost u  pošten, objektivan i pravedan ishod parničenja. Hvala na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nema govora o pristranosti suda. Osoba je pozvana dati iskaz, njen iskaz se kao takav unosi u zapisnik i nema sudac ovlasti osobu uvjeravati da laže i slično. I Vi ćete imati mogućnost dati iskaz, i također će biti unesen u zapisnik i kao takva postaje sastavni dio spisa. Kasnije je sudac taj koji odlučuje na kojim dokazima (između ostalog to su i iskazi saslušanih osoba) donosi svoju odluku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija