Jump to content

Trazim odvjetnika (zagreb,jastrebarsko...)


Croat

Preporučene objave

zubar mi je radilo zube (most) a da nije provjerio da li je to uopce moguce i nakon par dana sam zavrsio na hitnoj zbog upale kostiju. zubi i most su izvadjeni, i na hitnoj su mi potvrdili da je greska zubara koji je to radio a da nije cak ni slikao zube prije radjena tog mosta. zube sam platio (15 000 Kn) odmah nakon sto su stavljeni a racun nisam dobio,dakle radio je na crno. imam neke svjedoke koji mogu potvrditi da mi je taj zubar radio zube kao i poruke slane preko WhatsApp-a.mjesto radnje i mojeg stanovanja je karlovac,pitanje da li mogu pokrenuti sudski spor u zagrebu ili mora biti bas u karlovcu i naravno,trazim odvjetnika koji je spreman pokrenuti tuzbu,zainteresirani se mogu javiti na pp.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

tuzenikova zubarska praksa i mjesto stanovanja je karlovac kao i moje mjesto stanovanja. imam sudski spor u vezi prometne nesrece i mogao sam birati mjesto za pokretanje tuzbe izmedju mog mjesta stanovanja,mjesta u kojem se dogodila prometna nesreca i zagreba pa sam mislio da bi i u ovom slucaju imao pravo na zagreb kao mjesto za pokretanje tuzbe ili ipak nije tako?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 34 minuta, Croat je napisao:

tuzenikova zubarska praksa i mjesto stanovanja je karlovac kao i moje mjesto stanovanja.

Onda je nadležnost suda u Karlovcu.

Prije 34 minuta, Croat je napisao:

imam sudski spor u vezi prometne nesrece i mogao sam birati mjesto za pokretanje tuzbe izmedju mog mjesta stanovanja,mjesta u kojem se dogodila prometna nesreca i zagreba pa sam mislio da bi i u ovom slucaju imao pravo na zagreb kao mjesto za pokretanje tuzbe ili ipak nije tako?

Ovo ste mogli temeljem odredbi Zakona o parničnom postupku, koji kaže da je za suđenje u sporovima o izvanugovornoj odgovornosti za štetu, osim suda općemjesne nadležnosti, nadležan i sud na čijem je području štetna radnja počinjena ili sud na čijem je području štetna posljedica nastupila.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija