Jump to content
Croat

Trazim odvjetnika (zagreb,jastrebarsko...)

Preporučene objave

zubar mi je radilo zube (most) a da nije provjerio da li je to uopce moguce i nakon par dana sam zavrsio na hitnoj zbog upale kostiju. zubi i most su izvadjeni, i na hitnoj su mi potvrdili da je greska zubara koji je to radio a da nije cak ni slikao zube prije radjena tog mosta. zube sam platio (15 000 Kn) odmah nakon sto su stavljeni a racun nisam dobio,dakle radio je na crno. imam neke svjedoke koji mogu potvrditi da mi je taj zubar radio zube kao i poruke slane preko WhatsApp-a.mjesto radnje i mojeg stanovanja je karlovac,pitanje da li mogu pokrenuti sudski spor u zagrebu ili mora biti bas u karlovcu i naravno,trazim odvjetnika koji je spreman pokrenuti tuzbu,zainteresirani se mogu javiti na pp.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

tuzenikova zubarska praksa i mjesto stanovanja je karlovac kao i moje mjesto stanovanja. imam sudski spor u vezi prometne nesrece i mogao sam birati mjesto za pokretanje tuzbe izmedju mog mjesta stanovanja,mjesta u kojem se dogodila prometna nesreca i zagreba pa sam mislio da bi i u ovom slucaju imao pravo na zagreb kao mjesto za pokretanje tuzbe ili ipak nije tako?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
Prije 34 minuta, Croat je napisao:

tuzenikova zubarska praksa i mjesto stanovanja je karlovac kao i moje mjesto stanovanja.

Onda je nadležnost suda u Karlovcu.

Prije 34 minuta, Croat je napisao:

imam sudski spor u vezi prometne nesrece i mogao sam birati mjesto za pokretanje tuzbe izmedju mog mjesta stanovanja,mjesta u kojem se dogodila prometna nesreca i zagreba pa sam mislio da bi i u ovom slucaju imao pravo na zagreb kao mjesto za pokretanje tuzbe ili ipak nije tako?

Ovo ste mogli temeljem odredbi Zakona o parničnom postupku, koji kaže da je za suđenje u sporovima o izvanugovornoj odgovornosti za štetu, osim suda općemjesne nadležnosti, nadležan i sud na čijem je području štetna radnja počinjena ili sud na čijem je području štetna posljedica nastupila.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×