Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Cbr600rr

Alimentacija

Preporučene objave

Pozdrav ekipa, moje iskustvo!!! 

Godinama ne primam alimentacije jer " se nema od kuda skinuti" sve do nedavno kada sam dobila poziv iz ureda da dođem na sastanak, bila ....odvjetnika nema, tajnica ni uruči nejasan dokument i kaže poručio je da ovo proučite i javite mi se.. zakaže drugi termin! Nisam bila lijepa, sama idem u FINU I Pokažem to i molim da mi kao skrbniku izdaju točan podatak koliko je zapravo novac sjelo na račun odvjetnika, znači sve je sjelo davne 2014. God ,a ja ništa nisam dobila, odvjetnik to osporava, nema on pojma kao o ničemu pričam i skreće temu na moj j privatan život, ....nikakav novac nije sjeo, a ja sve crno na bijelo iz fine!  Poduzela sam sve moguće, e g sada  samo nebo zna koja su mi prava i kada cu dobiti taj novac!!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
Prije 55 minuta, Cbr600rr je napisao:

kada sam dobila poziv iz ureda da dođem na sastanak, bila ....odvjetnika nema, tajnica ni uruči nejasan dokument i kaže poručio je da ovo proučite i javite mi se..

O čijem odvjetniku govorite, svome?

Prije 56 minuta, Cbr600rr je napisao:

sama idem u FINU I Pokažem to i molim da mi kao skrbniku izdaju točan podatak koliko je zapravo novac sjelo na račun odvjetnika,

Na osnovu koje ovršne isprave je provedena naplata? Zašto su uplate uopće išle na račun odvjetnika?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Predlažem da ako se radi o Vašem odvjetniku, odmah svom odvjetniku otkažete punomoć, sa "crno na bijelim" iz FINE odete u općinsko državno odvjetništvo podnijeti kaznenu prijavu, te da istovremeno pisano podnesete disciplinsku prijavu protiv odvjetnika Hrvatskoj odvjetničkoj komori, te od Komore zatražite podatak gdje je odvjetnik obvezno osiguran od profesionalne odgovornosti da Vam osiguravajuće društvo isplati sav novac koji je odvjetnik zadržao za sebe. Ako se ustanovi da je odvjetnik kriv da je iz namjere zadržao novac za sebe, svojim zastupanjem Vam je prouzročio štetu i osiguravajuće društvo će Vam isplatiti sav iznos.

Vrlo je čudno da nikad od bivšeg supruga niste dobili informaciju da on redovito uplaćuje ili da je sve uplatio, no pretpostavljam da je to moguće.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Već učinjeno sve prije 14 dana !!!! No nikakvog još odgovara ni od kuda!!! Teško je sada pisat i o situaciji bivšega supruga koji je dan danas alkoholicar, u to njebih ulazila  sada! To nije tema , bitno je da ja imam svu dokumentaciju koja je poslana na odvjetničku komoru

Uređeno od Cbr600rr
Nadopuna

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Rok za podizanje optužnice je 6 mjeseci od podnošenja kaznene prijave, a koliko znam, HOK uopće nema neke rokove u kojima mora postupati, tako da će biti puno dulje od dva tjedna koliko ste do sada čekali, pa savjetujem strpljenje.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×