Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Milovan1210

Neplaćena kazna prekršaja,zamjena za rad za opće dobro?

Preporučene objave

Poštovanje,molim pomoć tko zna i ima iskustva.01.2017 bio sam zaustavljen ,i utvrđeno je  1,14 promila umanjeno iznosilo je 1,izdan je OPN sa prijedlogom 3 mjeseca zabrane i 3000.kn kazne,uložio sam prigovor koji je uvažen,ukinuta je predložena zaštitna mjera od 3,mjeseca,preinačena je kazna sa 3000 na 900.kn presudu sam dobio 02.2017 pravomoćna,ali uplatnice ne.i zaboravio sam na to ne namjerno.Jučer sm išao produžiti vozačku al trt postoji kazna tih 900.kn i nemožete dok ne platite ili rješite sa PU koja vas je teretila.

Pitanje,mogu li zatražiti od nadležne PU zamjenu novčane kazne za rad za opće dobro ili 3 dana zatvora ili šta se već može napraviti u tom slučaju.Novaca nemam da platim a idući mj 5,og moram voziti mldb kćer 5.godina u Klagenfurt na zakazanu operaciju koja nije dostupna u RH zbog teške bolesti ,i vozačka mi je neophodno potrebna imam med.dokumentaciju termin i sve,dali je ima iskustva tko sa tim postoji li kakva nagodba za otplatu ili kako sam naveo,rad za opće dobro ili zatvor da to riješimi da se skine ustega?.Hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×