Jump to content

Slovenija kazna na licu mjesta za brzu vožnju


Marina19

Preporučene objave

Molim pomoć i savjet. Danas nas je prometni policaj zaustavio u Sloveniji i pokazao da smo se vozili brzinom od 76 km gdje je dozvoljeno 50. Kazna 500 eura ili 250 na licu mjesta. S obzirom sa smo vozi iza  drugog auta i sigurno nismo vozili tom brzinom, tražili smo sliku koju nije imao. Policihac je rekao da ako ne platimo kaznu da nećemo dobiti dokumente. S obzirom da nismo imali novac, vozili amo iza njih do bankomata.Na izvještaju ne puše brzina koju bam je pijazao, već samo član pi kojem nas kažnjava. Pitanje je slijedeće. Možemo li se i kome žaliti u ovom slučaju? Što slijedeći put kad nas zaustave i pokažu brzinu tvrdeći da je naša, a nema slike? Hvala unaprijed na odgovoru.

uređeno: od Marina19
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nažalost, nismo stručnjaci za Slovensko prekršajno pravo, ovdje Vas možemo samo pravilno uputiti na naše pozitivne pravne propise. Ali, siguran sam da na službenim stranicama Slovenske policije možete dobiti odgovor, odnosno ne vidim razloga zašto im ne pošaljete upit putem mail-a. No, iz iskustva znam da i oni mjere brzinu sa uređajima koji prilikom mjerenja pokazuju samo brzinu i sa uređajima koji imaju mogućnost fotografije a oni su najčešće stacionarni (kao i kod nas). 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija