Jump to content

Istekla registracija


Anoniman1

Preporučene objave

1. Zar  nije bilo pravilo prije ili sam ja krivo čuo da ako imaš važeću policu obveznog osiguranja se smiješ vozit najviše 15 dana s isteklom registracijom?. Nešto sam čitao sad Zakon i piše da će se kaznit sa 700 kn vozač ako vozi do 15 dana s isteklom prometnom dozvolom.

Meni je prometna dozvola istekla 23.06.2019. Kako su bili ovi praznici nisam bio u Zagrebu i nisam stigao produžit registraciju.

2. Pošto je meni istekla registracija i naravno prometna zanima me kako sad ide procedura za tehnički jel dođem najnormanlnije u stanicu i odem prijavit tehnički i čekam dok dođem na red ili prvo treba nešto plaćat jer kasnim sa tehničkim?.

3. Plan mi je što prije ići na tehnički i riješit to,  ali me zanima što u slučaju da me policija uoči i zaustavi jel pišu odma kazne ili daju opomene ili prate vozilo i ukoliko vide da ide na tehnički onda ga puste? 

uređeno: od Anoniman1
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Odes na najblizi tehnicki i sve obavis kao i obicno. Ako te usput zaustavi policija placas kaznu (koja je puno manja u prvih 15 dana od isteka registracije), mozes otici u STP bez auta (drugim autom, skuterom, biciklom, prijatelj te odveze, itd...) i traziti probne plocice da dodjes na tehnicki legalno, a ne da strahujes da li ce te policija zaustaviti. Ne trebas nista dodatno placati zbog toga sto kasnis na tehnicki.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija