Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

korisnik44

Cisterna za septicke jame pokraj kuce

Preporučene objave

Poštovani, interesira me moje pravo u sljedećem slučaju, osoba koja se bavi dijelotnošću crpljenja septičkih jama vozilo nakon radnog vremena parkira nekoliko metara od moje kuće, parking je od općine ali se oni oglušavaju na moje pritužbe, to vozilo se definitivno ekološki ne održava pravilno te širi nesnosan smrad, pogotovo sada kada su vrućine, mjesto je turističko te dobivamo pritužbe od strane turista, uostalom rano ujutro se ostavi nekoliko minuta nakon paljenja na mjestu da radi što probudi sve u okolici.

Što napraviti, kome se obratiti, postoji li kakav zakon u nekom pravilniku što se tiće ovog slučaja...

 

Srdačan pozdrav!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Kako bi ovo vjerovatno spadalo u Odluku o komunalnom redu, valjalo bi proučiti istu, naći odredbe koje odgovaraju vašem problemu te uz njih i opis točnog problema poslati pismeno preporučeno komunalnom redaru.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×