Jump to content

Bespravna gradnja


clansman

Preporučene objave

Postovani.

Svi znamo da u Hrvatskoj skoro svaka druga kuca izgradjena prije 20tak godina nije legalizirana ili nema uporabnu dozvolu.

zanima me da li je moguce negog prijaviti i kakve ce to sankcije izazvati. Naime kako sam zapoceo jednu drugu temu ovo je svojevrsni nastavak. Ta susjeda mi je izvrijedjala jako zive i mrtve te mojoj obitelji zagorcava zivot vec godinama zbog te neke medje za koju na kraju krajeva ne zeli pozvati mjernika ili napraviti ogradu.

uglavnom, prilicno sam siguran da ti moju susjedi imaju ogromnu kucerinu za koju nemaju papire i za koju ne placaju komunalnu naknadu.

pricao sam danas sa jednom projektantskom tvrtkom, tj zenama koje tamo rade pa su mi rekle da je vrlo slab efekt od toga i da cu si samo navuci nevolje i probleme. Ja si pak mislim da bi zaista htio malo zagorcati zivot toj osobi, narocito ako sam u pravu, tj ako je kucerina bespravna. Tu na forumu sam procitao slucaj jednog forumasa koji je svoje susjede prijavio i prilicno ih ostetio financijski, znam da na zlo ne treba uzvracati zlom, al eto nisu bas svi koji su legalizirali budale, mozda je i ona, ali nekako sumnjam u to.

gledao sam na onoj stranici i nisam vidio da ima ikakvu oznaku da je bilo kakav dokument vezan na tu kucu pa mi to jos vise daje za pravo sumnjati u legalnost.

uz kucu su naravno i gospodarske zgrade, garaze..

kuca je izgradjena oko 1995 ako se ne varam.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija