Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

tulipan99

izmjena prostornog plana i lokacijska dozvola

Preporučene objave

Bok!

 

Pitanje:

- ako sam dobio lokacijsku dozvolu prema starom prostornom planu, a prostorni plan se u meduvremenu promijenio (u vidu veceg razmaka do mede), da li moram se moram uskladiti s novim ili ne?

Prevedeno, da li mogu racunati da cu dobit gradevinsku dozvolu ako mi projekt ostane isti, s lokacijskom dozvolom izdanom po starom prostornom planu?

 

Jos jedno pitanje:

- ako sam podnio zahtjev za izdavanjem lokacijske dozvole po starom prostornom planu, a u medjuvremenu se prostorni plan promijenio, rjesenje cu dobit po starom il po novom prostornom planu?

 

Zadnje pitanje: :)

- Pri zahtjevu za gradevinsku dozvolu moram dokazati da je projekt u skladu s prostornim planom? To bi trebala bit dobivena lokacijska dozvola, ili nesto drugo? sto ako imam izdanu lokacijsku po starom prostornom planu, a zahtjev za gradevinskom jos nisam podnio, a trenutno je na snazi novi prostorni plan?

 

 

LP//Mladen

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Kako lokacijska nije potrebna već skoro 6 godina a niste napisali što bi ste gradili, te pretpostavljam da nije ništa iz trenutno važećeg Zakona o prostornom uređenju nego ste je tražili prema bivšem Zakonu o prostornom uređenju i gradnji, bitno je za napomenuti da je prema istom zakonu lokacijska dozvola prestala važiti ukoliko se u roku od 2 godine od njene pravomoćnosti nije podnio zahtjev za izdavanje potvrde glavnog projekta odnosno građevinske dozvole.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×