Jump to content

Alimentacija


Woman1993

Preporučene objave

Poštovani!Prije 2 mjeseca riješila sam dug za alimentaciju (zaostatke)od 2013.godine,58 000 kn.Par dana nakon toga sud dostavlja mom poslodavcu nalog da mi poslodavac sa place skida 924 kn mj po tom dugu tj ovrsi iz 2013-te godine,(koji je otplacen sada prije 2 mj).Stupila sam u kontakt sa odvjetnicom od bivseg i ustanovljeno je da je doslo do greske,jel sud nije mogao znati da je bivsem sjelo 58000 kn,a niti bivsii niti odvjetnica nisu obavijestili sud.Sad je to pokrenuto i cekamo da sud posalje potvrdu poslodavcu da je dug placen.E sad me zanima sta sa ovim alimentacijama u tom razdoblju do sad(tekuće alimentacije svih tih mjeseci)jel se nisu mogle naplacivati kad sam cijelo vrijeme bila pod ovrhom i placala zaostatke putem Fine?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Čl. 431. st. 2. Obiteljskog zakona (Obveznik uzdržavanja može zahtjev za povrat vrijednosti danog uzdržavanja istaknuti u posebnoj tužbi), po kojem članku Vi možete pokrenuti sudski postupak radi povrata uzdržavanja podnošenjem Tužbe i tužbenog zahtijeva protiv bivšeg supruga, oca djeteta/djece, ili se sa njim i njegovom odvjetnicom probati nagoditi da Vam dragovoljno izvrši povrat sredstava uplaćenih za određeni period, jer je to njihova greška 

Sretno Vam...!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija