Jump to content

Pričuva-prigovor upravitelju zgrade


dkorbar

Preporučene objave

Na račun za zajedničku pričuvu kojeg je izdao GSKG iz Zagreba za svibanj 2019. supruga je pravodobno podnijela pisani prigovor i isti poslala poštom preporučeno s povratnicom. Prema stranici za praćenje pošiljaka HP_a pismo je uručeno 1.7.2019., a do danas nije vraćena povratnica (nevraćanje povratnica je česta praksa u službama Grada Zagreba, to sam imao prilike vidjeti dok sam radio kao gradski službenik, to se čini kako ne bi protekli rokovi za odgovor te se ostavlja referentu i njegovoj savjesti da ovjeri i vrati povratnicu, umjesto da to uradi urudžbeni zapisnik pri primitku pošiljke). U novom računu za lipanj 2019., s dospijećem 15.7.2019. pričuva je pogrešno obračunata na identičan način kao i na prethodnom računu. Supruga je platila nesporne iznose.

Molim savjet, da li treba podnijeti prigovor i na novi račun? Ukoliko ne dođe odgovor na prigovor (iz iskustva s GSKG vjerujem da ni neće), u kojem roku treba poslati poslati reklamaciju povjerenstvu za reklamacije potrošača? Na koji način na postupak utiče činjenica da povratnica nije vraćena?

Unaprijed hvala na odgovoru i lijep pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 16 minuta, dkorbar je napisao:

Molim savjet, da li treba podnijeti prigovor i na novi račun?

Svakako, podnesite prigovor i poružnicu na dostavu odgovora po prvom prigovoru, i to sve poštom, preporučeno i sa povratnicom.

Za prijašnji prigovor pri pošti ispunite obrazac za pokretanje potražnog postupka za povratnicu, pa neka joj oni uđu u trag.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija