Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

zmodri11

neplačanje najamnine i režija

Preporučene objave

2012 god.  moj malodobni sin je zatražio tužbom da mu takozvana vanbračna moja supruga plati režije i najamninu u stanu u koji je provalila i izbacila tad stanara koji je tamo stanovao.

Budući da je ona podnijela tužbu da je to njen stan  predmet je mirovao do sad. Sad kad dođe rješenje županijskog da je stan njegov vjerojatno će sud prihvatit dugove koje je ista napravila u istom.

E sad me zanima budući da je ista prije toga stanovala u drugom stanu koje je isto vlasništvo moje djece u 1/2  može li precizirat tužbu i proširiti je na taj stan ?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
prije 11 sati , zmodri11 je napisao:

sad me zanima budući da je ista prije toga stanovala u drugom stanu koje je isto vlasništvo moje djece u 1/2  može li precizirat tužbu i proširiti je na taj stan ?

Nije moguće.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×