Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

RI2019

Kanalizacija

Preporučene objave

Poštovani, 

molim za savjet a vezano za kanalizacijsku odvodnju odnosno septičku jamu. Konkretno,  živim u mjestu u kojem nismo spojeni na kanalizacijsku mrežu, a kako susjedova septička jama propušta da bi on riješio problem vlage koja mu se stvara u temeljim i zidovima kuće, odlučio je istu sanirati na način da pokraj postojeće iskopa rupu i ukopa široku betonsku cijev (vertikalno) na koju bi prespojio kanalizaciju tako da je dno cijevi 2-3 metra ispod temelja njegove kuće. Međutim, kako živimo na uzvisini dno njegove tzv. septičke, tj betonske cijevi taman je u ravnini našeg dvorišta i temelja naše kuće i na doslovno nekoliko metara od ulaznih vrata.

Molim za savjet kako postupiti, obzirom da smo i do sada imali problema sa vlagom, a nakon ove sanacije susjedova septička ponirati će taman ispred naših ulaznih vrata.

zahvaljujem, 

Uređeno od RI2019

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad


  • Online korisnici

    No members to show×