Jump to content

KLEVETA NA INTERNETU- molim pomoć!


Anci66_6

Preporučene objave

Poštovani, 

molim Vas ako mi itko može pomoći. Na jednoj internetskoj stranici- mojekrpice.hr, davno sam sa prijateljicama prodavala rabljenu robu međutim jedna od cura me uvalila na način da me zamolila da na moju adresu joj uplaćuju novce ( jer nije bas smjela da joj dolaze kući zbog roditelja- tako mi je tada rekla) međutim ona tu robu nije slala ili je poslala kako kome, a uplate su glasile na moje ime. I od tada korisnice te stranice su pisale objave spominjunuci moje ime i prezime, da sam Lop, prevarant Itd. U slučaju da su neke korisnice u sljedećem periodu bile prevarene opet se spominjalo moje ime i tako u krug. Zbog toga sam dobila otkaz na ozbiljnom poslu, obratila sam se administratoru stranice koji je Reko da će to izbrisati međutim nije i još je objavio temu kako sam to tražila di su korisnice i dalje svašta pisale. Slala sam zahtjev na Google nešto je obrisano a nešto je ostavljeno i nezele obrisati. Molim pomoć na koji način se to može obrisati i kome da se obratim? Unaprijed zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nažalost, ne vidim način ako to administrator stranice neće učiniti. Jedini način da maknete da se na internetu o Vama piše loše, jest da se o Vama počnu pisati tekstovi po dobrome. Možete tužiti stranicu mojekrpice.hr radi štete i možete tužiti tu prijateljicu radi štete na reputaciji, ali iskreno, nisam nikad vidjela takav predmet i ne znam kako bi to prošlo pred našim sudovima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija