Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Anci66_6

KLEVETA NA INTERNETU- molim pomoć!

Preporučene objave

Poštovani, 

molim Vas ako mi itko može pomoći. Na jednoj internetskoj stranici- mojekrpice.hr, davno sam sa prijateljicama prodavala rabljenu robu međutim jedna od cura me uvalila na način da me zamolila da na moju adresu joj uplaćuju novce ( jer nije bas smjela da joj dolaze kući zbog roditelja- tako mi je tada rekla) međutim ona tu robu nije slala ili je poslala kako kome, a uplate su glasile na moje ime. I od tada korisnice te stranice su pisale objave spominjunuci moje ime i prezime, da sam Lop, prevarant Itd. U slučaju da su neke korisnice u sljedećem periodu bile prevarene opet se spominjalo moje ime i tako u krug. Zbog toga sam dobila otkaz na ozbiljnom poslu, obratila sam se administratoru stranice koji je Reko da će to izbrisati međutim nije i još je objavio temu kako sam to tražila di su korisnice i dalje svašta pisale. Slala sam zahtjev na Google nešto je obrisano a nešto je ostavljeno i nezele obrisati. Molim pomoć na koji način se to može obrisati i kome da se obratim? Unaprijed zahvaljujem

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Nažalost, ne vidim način ako to administrator stranice neće učiniti. Jedini način da maknete da se na internetu o Vama piše loše, jest da se o Vama počnu pisati tekstovi po dobrome. Možete tužiti stranicu mojekrpice.hr radi štete i možete tužiti tu prijateljicu radi štete na reputaciji, ali iskreno, nisam nikad vidjela takav predmet i ne znam kako bi to prošlo pred našim sudovima.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Jel bi mi mogli reci možda na koji način da napišem još jednom administratoru da mi to obrise ( neke članke Zakona na koje bi se možda mogla pozvati)? 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×