Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

osvetnik

pojašnjenje rješenja

Preporučene objave

pozdravljam Vas i molim za pomoć

naime jučer sam u poštanskom sandučiću našao rješenje općinskog suda ali meni je ono potpuno nejasno i nerazumno.stoga Vas molim da ako ima netko volje i strpljenja da mi da pojašnjenje.

Radi se o nekretnini tj.kč.koja bi se trebala upisati u korist predlagatelja ?'? Ne znam kad je isti postupak pokrenut ni tko je pokrenuo postupak, ja sam  ovo rješenje  našao u poštanskom sandučiću bez da je poštar bio na vratima tj.tražio potpisi ( osobe na koje glasi  rješenje su preminule - teta i stric ). ja sam  nasljednik svome pok. stricu ali ja nisam na svoje ime dobio nikakvo rješenje.

Stoga molim ako je netko zainteresiran mogu mu poslati scan rješenja  da ne zamaramo druge članove.Mislim da se radi o nekakvoj NACIONALIZACIJI ZEMLJIŠTA.

Unaprijed zahvaljujem. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad


  • Online korisnici

    No members to show×