Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

igorbjelovar

Susjedska prava

Preporučene objave

OVAKO ZIVIMO U SKLOPU KUCA (KUCE U NIZU ).TAKODER IMAMO PRAVO KORISTENJA KOLNOGA I PJESACKOGA PROLAZA,E SADA TU DOLAZI ONO PRAVO SUSJEDA CIJA JE KUCA PRVA NA PARCELI POSADILA JE DRVO STAVLJA CIGLE UZ RUB PUTA POSADILA JE CVJECE STO DA NAPRAVIMO KADA DODE POLICIJA MAKIVA STVARI CIM SE POLICAJCI MAKNU OPET SVE PO STAROME A STO JE NAJ BOLJE NIJE NI VLASNICA PUTA NEGO VLASNIK KUCE ISTO KAO I JA. HVALA VAM UNAPRIJED

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Premješteno u odgovarajući PF Stvarno pravo, pošto mi se čini da se u Vašem upitu radi o susjedskim pravima, odnosno pravu nužnog prolaza. Isto tako Vas molim da ubuduće ne pišete velikim slovima jer se to po forumskom bontonu smatra vikanjem.

Gdje je susjeda posadila drvo, na putu, gdje je posadila cvijeće? Veliko je pitanje sadi li ona na svome ili na putu, s obzirom na među. Ako ona smeta zajednički suposjed prava služnosti puta za sve stanare, onda je se može tužiti za smetanje posjeda s utvrđenjem da je posjed smetala, da se dužna ubuduće uzdržati od smetanja i da je dužna sve vratiti u prethodno posjedovno stanje.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad


  • Online korisnici

    No members to show×