Jump to content

javni put


Micici

Preporučene objave

Poštovani, što mi je potrebno za upis puta/ceste u katastar? Naime taj put postoji preko 50 godina i njime se koristi svakodnevno desetak kućanstava. Već su susjedi pokušavali ići u Grad da pokrenu nešto u vezi toga, ali svakom su dali neki drugaciji izgovor. Meni je sad potreban da se taj put ucrta jer ne mogu dobiti dozvolu za dograđivanje jer nemamo pristupni put. Svi susjedi su slozni i zele potpisati sve što je potrebno. zahvaljujem se na svakom savjetu. Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Je li put na zasebnoj čestici ili je (što je vjerovatnije) dio susjednih čestica čiji su se vlasnici odrekli dijela istih za put? Trebalo bi i vidjeti ima li ga grad evidentiranog kao nerazvrstanu cestu. No, sve i da imaju te je evidentiran prije donošenja odredbi Zakona o cestama kojim ga mogu ucrtati kao oće dobro u vlasništvu JLS, naravno da dokumentacija za to košta pa im se zbog toga to ne radi.

, Micici je napisao:

Svi susjedi su slozni i zele potpisati sve što je potrebno.

Poradi ovoga valjalo bi vam raspitati se (kad već JLS ne poduzima ništa) u uredu državne uprave za prostorno uređenje i gradnju, ima li smisla i koristi za vas od čl.171 Zakona o prostornom uređenju.  

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija