Jump to content
mare74

Naplata računa za smeće

Preporučene objave

Vjerujem da je ova tema vec nekad bila , ali ne mogu pronaci. A trebam pomoc. Dobila sam racun za smeće za mjesec lipanj u iznosu od 471,00 kn. Radi se o kući na moru u kojoj boravim od 20.06.-01.09. I u sklopu kuće su apartmani koje iznajmljujem.  Na računu je naznačen broj ležajeva i obračun po broju ležajeva plus naknada koju plaćam cijelu godinu plus obračunate 4 kn po dizanju kante . Zanima me, da li je taj račun zakonit ( dio obračuna po ležajevima)? Koliko sam isčitala iz zakona, temelj za naplatu je volumen kante ili količina otpada. Još moram napomenuti da je ispod obračuna naznačeno da se nove cijene primjenjuju na lipanj, srpanj i kolovoz. Meni to sve skupa izgleda suludo. Molim vas, ukoliko netko zna nesto vise o tome da mi pomogne. Hvala unaprijed

Uređeno od mare74

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Kako je ovo pitanje regulirano aktima lokalne zajednice o kojoj govorite tj. što kažu njihovi akti o isporuci komunalnih usluga skupljanja i odvoza komunalnog otpada?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Moram provjeriti. Navodno je vlasnik komunalnog na sjednici u gradskom vjeću predstavio novi cjenik i to opravdao nekim EU zakonom i činjenicom da se ljeti radi više smeća na plažama pa je odlučio da to ide na teret iznajmljivača. 

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×