Jump to content

Prijava prebivališta djeteta


Violetamini

Preporučene objave

Nalazim se u specifičnoj situaciji. Ja i moje izvanbračno dijete smo prijavljene na prebivalištu kod moje majke koja sad prodaje kuću i moramo naći drugo rješenje.Muž je prijavljen na selo kod svojih, gore se možemo i mi prijaviti ali ne znam kako bi onda djevojčicu upisala u školu u gradu u kojem živimo kao podstanari. Vlasnica stana nas ne želi prijaviti, možda bi razmislila o boravistu, ali znam da se više od dvije godine ne mogu prijavljivati na istoj adresi. Pa me zanima mogu li prijavit prebivaliste u suprugovih, a boraviste u ovom stanu pa djevojcici produzivat radi skolovanja. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 1 minutu, Violetamini je napisao:

Pa me zanima mogu li prijavit prebivaliste u suprugovih, a boraviste u ovom stanu pa djevojcici produzivat radi skolovanja. 

Možete, ovo bi bilo rješenje problema.

Inače, dijete se u pravilu upisuje u najbližu osnovnu školu, ali ga uz odobrenje ravnatelja možete upisati i u drugu školu. Ukoliko Vas najmodavka ne bi prijavila kao osobe s boravkom, možete razgovarati s ravnateljem i vidjeti da li je moguće upisati dijete uz njegovo odobrenje, a da to ne izaziva povećanje broja razrednih odjela. Svakako, nakon ovakvog upisa, dužni ste izvijestiti školu kojoj Vaše dijete pripada prema upisnom području da ste odabrali drugu školu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija