Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

slaslasla

Poljoprivredno zemljiste na moru

Preporučene objave

Postovani .Imam u planu kupiti jeftino poljoprivredno zemljiste na moru .Dvoumim se izmedu 2 zemljista 1.je poljoprivredna parcela blizu mora oko 500 metara kvadratnih uz put i blizina kuca ili drugo malo veca kvadratura isto blizu mora ali posadene masline i pise da ima voda na zemlji.Pitanje je sto trebam napravit da bih imala pravo staviti kamp kucicu ili mobilnu posto sam citala da se to nesmije na poljop.parceli?pogotovo u sezoni. Drugo pitanje koliko bi to kostalo?

Uređeno od slaslasla

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Prema važećim odredbama kamp ili mobina kućica se može legalno postavljati u kampovima. Postavljanjem na privatno zemljište, posebno na duže vrijeme ista gubi svoju svrhu mobilne te se smatra građevinom za koju je potrebno ishodovati dozvole. No, kako govorite o blizini mora moguće je da se radi o Zaštičenom obalnom području na kojem nije dozovljena gradnja stambenih objekata, iznimno da, u slučaju baš u propisanoj veličini čestice (2h ili više) i nekakove djelatnosti u smislu OPG-a i sl.   

Gdje se čestice nalaze i što se može graditi ili postavljati možda bi ste najbolje saznali u upravnom odjelu za prost.uređenje i gradnju JLS. Ali čim je kako navodite jeftino, sumnjam da je moguća ikakova gradnja.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Zahvaljujem na odgovoru, upravu ste radi se o zasticenom  obalnom podrucju (provjerila sam zato i je povoljno).Na kraju kako god oduzmem i zbrojim  najbolje uzet manje gradevinsko zemljiste na moru  ...lijep pozdrav

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad


  • Online korisnici

    No members to show×