Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Majadivna

Prijevara iz 2012

Preporučene objave

Poštovanje ,ovako pozvana sam od policije a uopće neznam kako su došli do mog broja jer ga malo tko ima ,međutim u 2011-2012 sam oštetila curu iz novog sada a ja sam iz hrvatske nisam joj isporučila paket 400 kn vrijednost ,pozvana sam danas da su predmet zagubili da su ga tek danas našli znaci star 7 godina ,međutim tu se spominju još nekih par prevara sitnih preko interneta gdje sam ja obavila razgovor a oni kažu da će sve Poslat dorhu da on odluci o svemu ,cura iz Srbije 400 kn ,i jos par osoba navodno ,međutim meni je ukinut profil taj i nisam mogla stupit u kontakt s njima a prevarila sam ih ,zanima me da li će Dorh sve prijave spojiti u jedno sto mi kažu na gospodarskom kriminalu policiji da moguće a ja sam te razgovore obavila i to je bilo 2011-2012

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Zbog ekonomičnosti postupka, da se ne vodi više postupaka za ista ili slična djela. Po meni, to Vam može ići samo u korist: prvo zato što će postupak zbog više djela nužno dulje trajati i biti teže sve dokazati, a drugo zato što je moguće da sve bude okvalificirano kao jedno produljeno kazneno djelo, a ne više djela, što se blaže kažnjava.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×