Jump to content

Kupljen ukradeni automobil


2kac

Preporučene objave

Pozdrav, uvozim auta tu i tamo već tri godine, uveo sam vozilo prije nekoliko mjeseci koje nisam mogao prodati  da zaradim jer je u lošem stanju limarijski, na kraju sam ga odlučio uvest za sebe.

Nakon što sam izvadio pp pločice i osiguranje, predao papire na carinu drugi dan mi se dogodila nezgoda gdje sam oborio pješaka na zebri koji je naglo izletio ispred mene i nije bilo kočenja.

On u bolnicu lomom noge ja sa kaznenom prijavom.

I još malo začina na kraju uplatio sam kasko auto nisam mogao registrirati do kraja jer je ukradeno, policija je došla i zapljenila auto sreća šta imam razgovor na viberu i cijenu tržišnu koju sam platio tako nadam se imam neki dokaz.. ili možda nemam?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • drot13 je promijenio naziv u Kupljen ukradeni automobil

Kupio sam kod privatne osobe nekog trgovca koji mi je poslao račun od neke druge trgovine vozilima iz toga mjesta, vjerojatno račun nije orginal kad je vozilo ukradeno.

Znači sve mi je poslao, prometnu nakon mjesec dana, nedavno račun i odjavu te dokaz da vozilo nema duga.. doduše staru godinu dana kad sam ga pitao da mi izvadi novu pravio se englez..

Uglavnom muljator rekli su iz policije da je vozilo prijavljeno dva dana prije nego što mi ga je ponudio i dali su mi potvrdu od oduzimanju vozila i sad čekam. Uglavnom poslao sam kamion po njega i sve u redu ispunjen cmr, prešlo dvije granice uredno tu bilo nekih 7 mjeseci jer ga nitko nije htio kupiti, objavio ga i na auto scout sa brojem šasije nitko me nije kontaktira da je ukradeno...

Da sam bar provjerio u mupu po broji šasije prije kupnje, vidio bi sve, brzopletost i povjerenje su me skupo došli😞

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, 9 000 eura, imam tu viber prepisku razgovora ali nije mi jasno kako i na kojem sudu, dobro da ne dignu kaznrnu prijavu protiv mene ako mi ne vjeruju.

 

I nije mi jasno vrijedli li osiguranje probnih tabli, 5 dana za auto koje je nelegalno u HR, nitko ništa nezna u policiji, savjetuju mi odvjetnika

uređeno: od 2kac
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija