Jump to content

Jel moguće provjeriti za šta su dobiveni bodovi


Anoniman1

Preporučene objave

Ne znam kako bi stavio naslov, ali radi se o sljedećem kako je sad uvedeno da se može  provjerit stanje vozačke na stranice MUPA zanimalo me kako funkcionira i upisao broj svoje vozačke. Poslje sam ostao začuđen kad sam vidio da imam 2 boda ne znam otkud mi to jer znam da nisam plaćao veće kazne koje bi mogao povezat s time.

Jedina kazna koja je bila tamo prije 3, 4 g ja sam vozio negdje oko 70 ili 75 max  ne sjećam se točno a bilo je 50 ograničenje i nisam vidio taj znak i zaustavili me to sam platio odma na licu mjesta pola kazne,ali nije nitko bodove spominjao. Jedino ako je za brzinu, ali zar nije to bilo onda ako je do 20 km u naseljenom mjestu ide 1 bod 30+ 2?

Drugi prekšaj je kad sam prošao prošle godine 5.8 kroz žuto, a zaustavili me jer sam kao kroz čisto crveno po njihovim riječima prošao i bilo je kao pritjenje vidimo se na sudu, ali nisam ništa potpisao niti nisam dobio ikakve papire. Zadnje su riječi bile ajde briši doma spat nešto u tom stilu i tako smo se razišli i sve je ostalo na tim riječima.

Ne znam jel moguće dobit bod ali bez kazne? Negdje 2017 sam imao prometnu di je mene zakačio auto i otišao, a pošto sam vozio taksi njihova politika je bila da svaka sitnica se treba prijavit policiji s autom i dobro došli oni i rekli kao da imaju osjećaj da sam malo sasjeko drugu traku i da je mene zato drugi auto zakačio jer sam mu ušao u traku, a što se tiče toga pitao sam policiju šta s tim, pa su rekli da prvo moraju utvrditi zašto je drugi auto napustio mjesto i da smatraju da smo krivi oboje za to. Ja jer sam sjekao malo i htio u drugu traku, a drugi vozač jer je skretao sa zelenog vala iz srednje trake ulijevo iako ta traka služi za džamiju i kao nebi se smjelo skretat iz nje u Draškovićevu iako mnogi skreću tako sam ja shvatio njih. Za to ne znam što je bilo na kraju s tim uglavnom nikakva kazna za to nije došla. Zato sam pitao ovo jel moguće dobit sam bodove ,ali bez kazne.

 

Zanima me jel moguće kako provjerit za što je to dodijeljeno, ali da se ne ukopam u smislu ono da pitam pa kao da ih podjsetim na kaznu pa da mi dode poslje kazna. 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija