Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

JosipKragic

Primanje mita

Preporučene objave

Poštovani,

radim u jednoj državnoj firmi. Od veljače imamo novog direktora. On je od jednog mobilnog operatera (bio sam na sastanku gdje se mito dogovorilo, ispred mene je direktor izjavio da "neće operatera B, nego A") , uzeo iphone XR kao mito za pogodovanje tom operateru, a odbio je ponudu drugog operatera kao "tehnički nepovoljniju" iako su bili 40.000kn jeftiniji! Telefon je uzeo PRIJE provođenja postupka nabave, a za vrijeme trajanja postupka nitko drugi u firmi nije smio naručivati i mjenjati uređaje. Napominjem da direktor nije morao uzeti taj iphone, jer smo mu čim je došao dali funkcionalni smartphone uređaj! 

Što mi sve treba da to dokažem na sudu?

Uređeno od Spitfire
Navođenje bilo koje stranke nije bitno za pitanje

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ako sumnjate u počinjenje kaznenog djela iz domene USKOK-a, na vama je da ta saznanja podijelite sa USKOK-om, nitko od vas ne očekuje da dođete dizati prijavu sa kutijom dokaza. Na kraju krajeva, sumnju u počinjenje takvog djela ste dužni podijeliti sa organima progona, čak i kad samo sumnjate. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad


  • Online korisnici

    No members to show×