Jump to content

J.d.o.o.


zaky11

Preporučene objave

Poštovani,s obzirom da moja knjigovođa nije upućena,ne zna što smije,jedno pitanje,ja sam osnivač i direktor u j.d.o.o.,ali prijavljena sam u drugoj firmi na 3500 kn neto,sad tek saznajem da bi trebala biti na više,pa ne znam što sa tim?

Još jedno pitanje ako možete pomoći,ja bi u sadašnjoj firmi dala otkaz i uzimala status odgajatelja,što mogu kao osnivač,ali ne i direktor,po tome bi trebala prijaviti nekog drugog,htjela bi supruga,ali on je u invalidskoj mirovini-profesionalna nesposobnost za rad,da li ja njega uz to mogu prijaviti kao direktora na 2 ili 4 sata,da ne gubi mirovinu? Hvala Vam

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Trebali biste u firmi gdje primate plaću biti prijavljeni na oko 5.400,00 kn osnovicu, kako ne biste plaćali u svojoj firmi razliku doprinosa do direktorske osnovice. 

Suprug nažalost ne može raditi na 4 sata, to mogu samo osobe koje su u prijevremenoj ili punoj starosnoj mirovini, tako da ćete morati zaposliti neku treću osobu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija