Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Stipe777

Stan u kuci

Preporučene objave

Postavanje,zanima dali mogu napraviti u svojoj kuci napravit stan te ga etazirati da budem odvojen od svojih roditelja...situacija je ovakva kuca je dvojna,sastoji se od prizemlja i kata,ja sam na katu sa roditeljima a u prizemlju je stric..znaci dvije jedinice su u jednoj kuci,140 kvadrata dolje i gore,kuca je legalizirana...koji su uslovi i dali je moguce napravit stan od 40 kvadrata

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ukoliko se isti može smatrati samostalnom uporabnom cjelinom (ima zasebni ulaz iz hodnika, sanitarni čvor i sl.), moglo bi se. Za to bi vam bio potreban pristanak svih suvlasnika, etažirala bi se cijela građevina, izradio etažni elaborat prema kojem bi se sve to upisalo u ZK. Sve to iziskuje i ne baš male troškove koji se dijele među suvlasnicima te to uglavnom bude prijepor da se netko protivi etažiranju i uskračujući suglasnost smatra da isto nije potrebno. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×