Jump to content

Problem s poslovnim prostorom u vlasništvu Grada Zagreba


nenad21

Preporučene objave

Pozdrav svima,

Imam veliki problem i pitanje u vezi najma poslovnog prostora. Naime, koristio sam poslovni prostor u vlasništvu Grada Zagreba za potrebe svog obrta. Kada je ugovor o najmu poslovnog prostora otkazan od strane Grada, počeli su mi stizati računi za bespravno korištenje poslovnog prostora koje ja nisam plaćao nego sam odjavio obrt i prestao koristiti taj prostor. Međutim, stvari od obrta su ostale u tom prostoru.

Nakon par godina zvali su me susjedi da dođem jer su ljudi iz Grada provalili uz prisustvo policije i pošto su mi stvari unutra, ja sam došao. Policija je napravila zapisnik i ja sam dao izjavu da su to moje stvari, ali da ja taj prostor više ne koristim. 

Sada mi je stigla obavijest od Grada da sam dužan platiti preko sto tisuća kuna za najam/korištenje poslovnog prostora. Poslao sam im rješenje o odjavi obrta i rekao da taj prostor ne koristim od kad sam odjavio obrt, ali oni kažu da odjava obrta nije dokaz da sam izašao iz prostora. Istina, nikad nije došlo do nikakve primopredaje, ali pošto nakon otkaza ugovora o najmu ja nisam potpisao nikakav novi ugovor, na osnovu čega me sada mogu teretiti? Unaprijed zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija