Jump to content

Naplata štete - Allianz d.d.


Avisss

Preporučene objave

Pozdrav,

ljubazno Vas molim za pomoc i savjet.

25.07. Sam imala prometnu nezgodu samo sa materijalnom stetom i gdje nisam bila kriva: decko je udario u moj straznji dio auta dok sam propustala pjesake na pjesackom prijelazu.

Dogovorili smo se da se sutradan nademo u njegovom osiguranju (Allianz) i podnesemo europsko izvjesce i poslikamo aute. Potpisao je vozac izvjesce, priznao krivicu, poslikali su aute.

Nakon 10 dana dobijem pismo od Allianz-a kako je utvrdena totalna steta na automobilu i kako ce me o daljnim postupcima obavjestavati.

Danas, nakon mjesec dana, posaljem mail da vidim u kojoj je fazi moj zahtjev i dobijem odgovor da se ceka izjava osiguranika koja je zatrazena sluzbenim putem te ukoliko je ne dobiju u zakonskom roku da ce moj predmet biti privremeno uklonjen.

 

Znaci li to ukoliko osiguranik (auto je bilo iz rent-a-cara) ne dostavi tu izjavu (a vrlo lako moguce da nece dostaviti) da meni steta nikada ne bude isplacena?

 

hvala unaprijed!

uređeno: od Avisss
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija