Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Casey Jones

Neprijavljen stanar

Preporučene objave

Imam pitanje vezano uz prijavu stanara. Moja sadašnji najmodavac nema nikoga prijavljenog u stanu već godinama, a to vrijeme uredno iznajmljuje stan (i naravno, režije su niže zbog toga). Ja odlazim iz stana nakon jednog mjeseca, između ostaloga zato što se ne osjećam ugodno u takvoj situaciji -- ne želim biti u položaju da se moram izvrtati i pretvarati pred susjedima da tu ne živim, ne želim susjedima krasti vodu, i želim imati mirnu savjest u svakom pogledu. Moje pitanje je, ako predstavniku stanara javim što stanodavac radi, može li biti posljedica za mene, i ako da, kojih? (Pod pretpostavkom da je moj odlazak uredno dokumentiran, odnosno dokumentirano je da sam otišao nakon mjesec dana stanovanja.)

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ako mislite na prijavu broja članova u kućanstvu temeljem koje se obračunavaju neke od režija, tada bez posljedica tu činjenicu možete prijaviti kako predstavniku stanara, tako i upravitelju zgrade.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Da, upravo to mislim. Naime, trenutno nije prijavljen apsolutno nitko, dakle stan se vodi kao prazan, a uredno se iznajmljivao (i znam da će se i dalje iznajmljivati, nakon što ja odem). Hvala!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×