Jump to content

omaška u ugovoru


danijel014

Preporučene objave

moli se savjet...ugovorne stranke kao dvije pravne osobe zaključile su ugovor o međusobnoj poslovnoj suradnji i usluzi koja se temelji na cjeniku prve ugovorne strane kao davatelja usluga ,.Prilikom pisanja ugovora izostavljena je jedna stavka od strane davatelja usluga na način da je omaškom zaboravljeno dodati u ugovor uslugu iz cjenika , a koja se u stvarnosti obavlja...Drugoj strani je poslan aneks ugovora s dodatkom te stavke iz cjenika davatelja usluge, a ta druga strana ne želi potpisati aneks iako je upoznata s cjenikom....da li bi u ovom slučaju ipak obvezivao cjenik davatelja usluge neovisno što  druga strana nije htjela potpisati aneks tog ugovora ili jednostavno raskinuti ugovor?

 

puno hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala vam...dakle, druga strana se po Vama ne može pozvati da smo u ovom slučaju ugovorno dogovorili da nećemo tu stavku staviti u ugovor? Iako u stvarnosti se radilo samo o omašci i brzini pri sastavljanju ugovora....Aneks im je poslan odmah nakon par dana s obrazloženjem da se slučajno stavka koja se doista i obavlja kao usluga, izostavila iz ugovora. ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija